top of page

VAAK GESTELDE VRAGEN

WELKE MATERIALEN?

De juwelen zijn gemaakt van polymeerklei. Elk product is ontworpen en handgemaakt. Het creatieve proces is langzaam en omvat het mengen van de klei, het zorgvuldig snijden van vormen en het bakken in de oven. Elke individuele oorbel is uniek en kan variaties bevatten op de zusteroorbel. Polymeer oorbellen zijn een lichtgewicht aan de oor waardoor het perfect is voor statement oorbellen die de hele dag en nacht gedragen kunnen worden! De oorstekers, hangers en andere onderdelen zijn van stainless steel en zink. 

HOE ONDERHOUD IK MIJN ACCESSOIRES?

Hoewel polymeerklei sterk en duurzaam is, is het nog steeds breekbaar zoals alle sieraden en moet het met zorg worden behandeld. Je kan de klei lichtjes buigen, maar probeer dit te vermijden. Om ervoor te zorgen dat uw accessoires er op hun best uitzien, vermijd je best langdurig contact met water en bewaar je ze op een droge plek uit de zon. Houd ze uit de buurt van agressieve chemicaliën en parfums.  Vuil of make up kan je voorzichtig wegvegen met een vochtig doekje.

LANGSKOMEN VOOR EEN AANKOOP?

Bij Bell’ibis kan je terecht voor een persoonlijk shop-moment. Ik help jou met veel plezier om de juiste keuze te maken en het juweel te kiezen dat best bij jou past. Wees van harte welkom op afspraak. Veilig, volgens de huidige maatregelen. Contacteer ons via dit formulier.

OP ZOEK NAAR IETS CUSTOM MADE?

Fijn! Contacteer ons via dit formulier en we bespreken wat er mogelijk is.

VERZENDING?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een overzicht van je bestelling via e-mail. Ik kijk je bestelling na en van zodra dit in orde is ontvang je een bestelbevestiging. Hierna ga ik de bestelling klaarmaken. Wanneer de bestelling klaar is voor verzending of afhaling ontvang je opnieuw een e-mail. Wanneer het om een verzending gaat, zal je een track & trace code ontvangen van onze verzendpartner bpost (van zodra deze het pakket heeft ontvangen). Er is een standaardkost van 6,25 euro voor een verzending binnen België. Bij een aankoop vanaf 55 euro is de verzending binnen België gratis. Bestellingen worden wekelijks afgesloten op donderdag om 17u en ten laatste verzonden op zaterdag. Geen mail ontvangen? Controleer je spam folder of je het correcte é-mail adres hebt opgenomen.

KAN IK MIJN BESTELLING OPHALEN?

Je kan er voor kiezen je bestelling zelf af te halen in Bellegem (Kortrijk). Dit duidt je aan bij het afronden van je bestelling. Dan betaal je uiteraard geen verzendkosten.Na het afronden van je aankoop krijg je een mail met een overzicht van je bestelling met leveradres “Bell’Ibis Bellegem”. Zodra het artikel in de winkel klaarligt krijg je een mail toegezonden waarmee je jouw bestelling kan komen afhalen. Geen mail ontvangen? Controleer je spam folder of je het correcte é-mail adres hebt opgenomen.

bottom of page