top of page

Algemene Voorwaarden

door een bestelling bij Bell’ibis plaatsen accepteert u deze algemene voorwaarden

Annuleren, Weigeren, Herroepingsrecht ( Retour )

Koopt u iets via internet, dan heeft u een wettelijke bedenktijd van 14 dagen . In die tijd kunt u het gekochte zonder opgave van reden terugsturen. U dient dit aan ons te laten weten binnen de 14 dagen na ontvangst van uw pakket via email aan info@bellibis.com. Bij annuleren of weigeren van je bestelling worden de verzendingskosten in rekening gebracht , het resterende bedrag wordt dan terug gestort . (voor tarieven zie Bpost-- nationaal of internationaal ) Ook dient u zelf de verzendkosten van de retourzending(aangetekend verzekerd) te betalen.

 

De periode van 14 dagen gaat in op de dag dat u het bestelde ontvangt. Voor artikelen waarvan de verzegeling is verbroken, geldt dit retourrecht niet. In uw pakket zit een retourformulier dat u dient te gebruiken om het artikel terug te sturen. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper. 

Door ons onjuist verzonden artikelen, incomplete zendingen en andere afwijkingen van uw opdracht dient u binnen 7 werkdagen na ontvangst per e-mail te melden. Geef duidelijk aan wat er mis is, wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op en zullen duidelijk aangeven hoe we dit zullen oplossen. Indien de oorzaak bij ons ligt, zullen wij de verzendkosten voor onze rekening nemen.


Wij zullen, behoudens wettelijke verplichtingen, géén artikelen terugnemen die gebruikt of gedragen zijn. Bewaar de originele verpakking van de artikelen, verwijder geen labels en zorg voor een goede verpakking bij een eventuele retourzending. Indien u in aanmerking komt voor terugbetaling, vindt dat uiterlijk binnen 14 dagen plaats indien de retourzending ondertussen door ons is ontvangen.


Bell’ibis betaalt u uw eigen (retour) verzendingkosten enkel terug indien u niet het artikel ontving dat u bestelde of indien het artikel beschadigd bij u aankwam. Bell’ibis kan geretourneerde artikelen weigeren of niet terugbetalen wanneer de verpakking geopend werd of wanneer de producten door de klant beschadigd werden. 


Een al verzonden bestelling annuleren. U dient te wachten tot het artikel bij u aan komt en dan conform de geldende regels voor "retourzendingen" ons het artikel terug te sturen. Bell’ibis betaalt u dan zo snel mogelijk het oorspronkelijke factuurbedrag.

Contactgegevens

Bell’ibis 

Kim Vandamme 

Eenmanszaak  

Doornikserijksweg 225 

8510 Bellegem (Kortrijk) België 

GSM: 0485/997010 

hello@bellibis.com 

Ondernemingsnummer: BE 0765.919.621

shutterstock_1728076774.png
bottom of page